web analytics

Michael Wendler moet opnieuw tweemaal geopereerd worden

Michael WendlerEnkele maanden geleden raakte Michael Wendler gewons aan zijn hand bij de opnames van Ich bin ein Star – lasst mich wieder rein!. Daarin moeten bekende Duitsers allerlei spelletjes doen. Michael Wendler ging abseilen en op 53 meter hoogte viel hij naar beneden en kwam met zijn hand op de grond. HIj werd afgevoerd naar het ziekenhuis en onderging een vijf uur duende operatie aan zijn hand.

Nu kwam hij op controle bij het ziekenhuis in Keulen en moest meteen opnieuw geopereerd worden. De operatie was succesvol verlopen, maar hierdoor moeten er opnieuw verschillende optredens afgezegt worden. Ook vanwege het feit dat er nog een derde operatie komt. Op 26 september gaat Michael Wendler weer optreden in Oberhausen. Vanaf dan wordt er vanuit gegaan dat elk optreden weer doorgaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven