web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 5 juli 2015

ZDF
Op zondag 5 juli presenteert Andrea Kiewel een nieuwe ZDF-Fernsehgarten. Met tropische temperaturen is het thema de jaren 70 en 80.

Te gast is Joachim Witt, die zijn grote hit Goldener Reiter zal zingen. Peter Schilling zal een medley van zijn hits brengen. Ook populair die jaren waren de Weather Girls, zij zullen hun hits I’m So Excited en It’s Raining Men zingen. De groep Les Humphries Singers zullen een medley brengen en Les McKeown is bekend als zanger van de band Bay City Rollers en zal de hit Bye Bye Baby zingen. Het duo Paso Doble zal hun hit Herz an Herz zingen. Ook te gast is Harpo die wereldberoemd werd met het nummer Moviestar. Ook te gast zijn Taco, Jimmy Somerville en Eruption feat. Precious Wilson.

Uitzending: Zondag 5 juli om 11:00 op ZDF

Uitzending gemist? Bij de ZDF Mediathek is de uitzending nog tot zaterdag 5 juli te zien. (Klik hier voor de uitzending)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven