web analytics

Beatrice Egli-show verplaatst naar augustus

In alle tv-gidsen staat dat zaterdag 4 juli om 20:15 de Beatrice Egli – Die große Show der Träume op de ARD te zien is. Maar dat is niet het geval: het programma is verschoven naar zaterdag 8 augustus.

De reden dat dit gebeurd zijn de Duitse voetbalvrouwen. Ze moeten zaterdag spelen tegen Engeland om de derde plaats bij het Vrouwenvoetbal WK in Canada. Dat zendt de ARD uit en daarom moet Beatrice Egli wijken. Om 20:15 is er nu de film Mordkommission Istanbul – Rettet Tarlabasi te zien en om 21:45 Sportschau Live met de voetbalwedstrijd.

Voor Beatrice Egli moeten we dus een maandje wachten tot zaterdag 8 augustus.

1 gedachte over “Beatrice Egli-show verplaatst naar augustus”

  1. Pingback: Schlagerprimeur » Beatrice Egli – Die Große Show der Träume van 4 juli 2015

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven