web analytics

Udo Jürgens en Mitten im Leben van 8 juli 2015 op ZDF

ZDF
Op woensdag 8 juli zendt de ZDF een concertregistratie uit van Udo Jürgens.

In december 2014 speelde Udo Jürgens in Zürich een concert als onderdeel van zijn Miten im Leben tournee. Dit concert zou zijn laatste gegeven concert worden. Samen met het Orkest van Pepe Lienhard presenteerde Udo deze avond zijn grootste hits en klassiekers, maar ook nummers van zijn laatste album.

Twee weken nadat het concert plaatsvond kreeg Udo Jürgens een hartfalen tijdens een wandeling. Als een van de meest succesvolle Duitse componisten en entertainer laat hij een groot muzikaal erfgoed na. Dit concert is een waardig afscheid van een mooie carrière en is meteen een stuk muziekgeschiedenis.

Uitzending: Woensdag 8 juli om 20:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven