Pia Malo en haar Album Leben – Liebe

Pia Malo Aankomende vrijdag op 31 juli verschijnt het album Leben – Liebe van Pia Malo.

Het album begint met het nummer Der Grund warum ich träum, dat ook meteen de eerste single is. Het nummer heeft de krachtige stem van Pia, een goede elektrische gitaar en de accenten van de piano. Het zorgt allemaal voor een refrein dat een oorwurm is.

Hoewel Pia Malo de dochter is van ex-Flipper Olaf Malolepski, heeft ze een eigen sound in de moderne Duitse schlager. Ze wil nummers maken die het publiek wil horen en als ze de nummers dan beluisteren ze zich goed voelen. De nummers Du bist Dabei en Auch du lieber Himmel klinken modern door elektrische muziek als intro waarna de beat begint en de elektrische gitaar komt. Het titelnummer Leben – Liebe is een hoogtepunt van het album met grote hitpotentie. Het nummer is tijdloos goed en daarom ook als single uitgebracht.

Bekijk hier Leben – Liebe van Pia Malo:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *