web analytics

Antonia aus Tirol met Ohne Dich

Antonia aus tirol Antonia aus Tirol heeft het nummer “Ohne Dich (fühl ich mich leer)” uitgebracht. De single is een week geleden uitgekomen.

Antonia stopt haar persoonlijke eigenschappen graag in haar nummers. Ze is een powervrouw die weet hoe je sfeer moet maken en altijd vrolijk en een goed humeur heeft. Het nummer “Ohne Dich (fühl ich mich leer)” kwam 22 juli uit en drie dagen eerder presenteerde ze het nummer bij ZDF-Fernsehgarten.

De tekst is geschreven door Antonia zelf en het nummer heeft een persoonlijke noot. Aantal jaar geleden schreef ze  met haar partner en manager Peter Schutti deze liefdesverklaring. Hij is ook de producent van dit nummer en heeft er een echt feestnummer van gemaakt. Antonia zegt:” De mensen willen feesten, meezingen, romatisch en vrolijk zijn en dat willen ze ook in liedjes horen.”  Op zondag 2 augustus zal ze dit nummer ook ten gehoren brengen bij Immer wieder Sonntags.

Bekijk hier Antonia aus Tirol met “Ohne DIch (fühl ich mich leer)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven