ZDF-Fernsehgarten van zondag 21 juni 2015

ZDF
Op zondag 21 juni presenteert Andrea Kiewel weer een nieuwe aflevering van ZDF-Fernsehgarten. Het thema van deze aflevering is Groot-Britannië. Dit komt omdat binnenkort de Britse Koningin Elizabeth een bezoek brengt aan Duitsland.

De grote vraag is of de Engelsen wel zo koninklijk zijn? Samen met Prins Eduard von Anhalt en andere gasten duikt Andrea Kiewel in de wereld van Koningen. Ook wordt er uitgezocht of het Britse eten beter is dan de reputatie dat het heeft en of Engeland echt het internationale centrum van de succesvolle muziek is.

De muzikale gasten zijn deze week: De Britse zanger Barry Ryan, de band The Tremeloes die vooral in de jaren 60 succes had. De Noorse groep Madcon die bekend werd door hun single Beggin’, de Britse zanger Ken Hensley, de Schotse doedelzakgroep The Red Hot Chilli Pipers, de zanger Holly Johnson die bekend werd door de groep Frankie goes to Hollywood, de groep Hermans Hermits en het ensemble van de musical We Will Rock You.

Uitzending: Zondag 21 juni om 11:00 op ZDF
Uitzending gemist? De uitzending van ZDF-Fernsehgarten is nog tot zaterdag 20 juni te bekijken in de ZDF-Mediathek. Klik hier voor de uitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *