web analytics

Verdammt noch mal nieuwe single van Gaby Baginsky

Gaby Baginsky
De single Verdammt noch mal van Gaby Baginsky is afkomstig van haar jubileumsalbum Ich würd das alles wieder tun.

Het is een dansbare schlager dat ze met levensvreugde weet te brengen. Het brengt ook de lentegevoelens in iedereen naar boven. Het nummer is afkomstig van haar jubileumsalbum wat een mooie verzameling is van haar 45-jarige carrière. Op dat album staat naast een hitmedley dus ook de grootste hits zoals Der Rum von Barbados, Kleiner Gitano en Frag doch den Sommerwind. Maar er staan ook vier nieuwe nummers op, waarvan de nieuwe single er dus eentje is. De videoclip is opgenomen bij de baai van Cala Mondrago, een natuurgebied op het eiland Mallorca.

Bekijk hier Verdammt noch mal van Gaby Baginsky:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven