web analytics

VoXXclub en keeper Angerer nemen So wie heut op

voXXclub
Van 6 juni tot 5 juli 2015 wordt er in Canada het Wereldkampioenschap vrouwenvoetbal gehouden. De voXXclub heeft samen met de keeper van het Duitse nationale team Nadine Angerer het nummer So wie heut opgenomen.

Ze hebben elkaar ontmoet bij de talkshow Riverboat en ze vonden het een goed idee om samen een nummer te maken voor het komende WK. Het enige probleem was het opnemen van het nummer: De voXXclub hebben hun deel ingezongen in de studio in Lechtal en Nadine heeft haar rap opgenomen in het Amerikaanse Portland. Ze speelt immers voor Portland Thorns FC. Wel werd er tijd gevonden om samen een videoclip op te nemen waar ook vooral het plezier met voetbal vanaf spat.

Bekijk hier de videoclip van VoXXclub met Nadine Angerer met So wie heut:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven