Nieuwe single Roland Kaiser is All die Jahre

Roland Kaiser
De nieuwe single van Roland Kaiser heet All die Jahre en is afkomstig van zijn album Seelenbahen. Het nummer is geschreven door Maite Kelly en Götz von Sydow.

Roland Kaiser is net klaar met zijn Seelenbahentour waar hij in maarliefst 21 steden heeft opgetreden. Hij heeft met band zijn fans op een 150 minuten durende show getrakteerd vol met titels uit zijn huidige album en natuurlijk ook zijn grote hits Santa Maria en Joana.

Zelf zei hij hierover:”Het was een geweldige tournee met jullie. Ik wil hierbij mijn fans en het grandioze publiek bedanken. Deze concertbelevenis is degene die een muzikant altijd weer weten te beroeren. Vier weken lang waren we met het album Seelenbahnen op tournee door 21 steden dwaars door Duitsland. We hebben veel plezier gehad en ook wil ik Maite Kelly, mijn duet-partner, bedanken dat ze in enkelen steden de nummers “Warum hast du nicht nein gesagt” en “Sag bloß nicht Hello” heeft gezongen. Nu verheug ik me op de volgende concerten deze zomer: Kaisermania 2015 in Dresden. Dit jaar vinden er maarliefst vier concerten plaats, op 31 juli en 1 augustus en op 7 en 8 augustus.” Alle 45.000 kaarten zijn al uitverkocht.

Bekijk hier Roland Kaiser met All die Jahre:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *