Atemlos durch die Nacht meeste gedownloade single in Duitsland

Helene FischerHet succes van het nummer “Atemlos durch die Nacht” van Helene Fischer blijft maar voortduren. Zo is het nummer nu het meeste gedownload in Duitsland.

Deze week zijn er maarliefst 852.000 digitale singles verkocht en daarmee heeft het nummer een nieuw record gevestigd. Twee maanden geleden was het de Zweedse DJ Avicii die met zijn nummer “Wake Me Up” het meest verkocht was met 851.000 singles. De derde plek is voor Michel Telós die met het nummer “Ai Se Eu Te Pego” 849.000 verkochte downloads had.

Sinds 2006 wordt bijgehouden hoevaak singles worden gedownload. Het nummer “Atemlos durch die Nacht” staat deze week op de 51ste plek en dat terwijl het lied voor het eerst werd uitgebracht in oktober 2013.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *