web analytics

Solo-album Julian David komt in de herfst 2015

voXXclub Gisteren werd bekend dat Julian David de groep VoXXclub zal verlaten. Maar nu is er iets meer bekend geworden over zijn toekomstplannen.

Op zijn facebookpagina schreef hij dat het lastig was om los te laten. Het was niet makkelijk en het doet ook nog een beetje pijn, maar hij zal zijn lederhose aan de kapstok hangen en terugdenken aan een ongelofelijke tijd. ZIjn laatste optreden zal op 11 juli zijn, op het podium waar het ook allemaal begon in het Duitse Schladen.

Julian David vertelt ook dat hij een platencontract heeft bij Electrola/Universal en dat zijn solo-album deze herfst zal verschijnen. Het album zal in de stijl liggen van Julian: schlager, power, modern en fris.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven