web analytics

Nieuwste album Dorfrocker heet Holz

Dorfrocker Op vrijdag 17 april verschijnt “Holz“, dat is het zevende album van de groep Dorfrocker.

De broers Markus, Tobias en Philipp Thomann zijn echte jongens van het land, met alles wat daar bij hoort: ze hebben een enorm hechte band, wonen nog in hun geboorteplaats en maken samen muziek sinds ze kind zijn. De keuze van de titel van het album is gevallen op Holz, wat hout betekend, een verwijzing naar hun opa die timmerman was en hun eerste muzikale mentor.

Het album verrast door het brede muzikale spectrum, van partyhits tot rustige en enorm persoonlijke nummers. De single van het album heet “Hosenträger Horst” en is een nummer vol energie. Het gaat over een boer die in zijn hemd, lederhosen en natuurlijk zijn hosenträger (bretels). Maar dan ondereens komt er een rijke zakenman langs en die zorgt er voor dat bretels in de mode raakt: en dan draagt iedereen dus bretels. De sound van dit nummer is typisch Dorfrock: blij, fris en natuurlijk sfeervol.

Bekijk hier de videoclip van Hosenträger Horst van Dorfrocker:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven