web analytics

Bata Illic en Drei Seiten Sehnsucht

Bata Illic
Zanger Bata Illic is een grootheid in de schlagerbranche, zijn klassiekers “Michaela” en “Ich möcht’ der Knopf an deiner Bluse sein” worden vandaag de dag nog vaak gedraaid. In 2014 verscheen zijn nieuwste album “Träumen kann ich nur in deinen Armen“. Van dat album komt nu het nummer “Drei Seiten Sehnsucht“.

Het nummer is opgedragen aan zijn vrouw. In de jaren zeventig is hij vaak op tournee geweest die maanden hebben geduurd. Toen vroeg hij zich vaak af: hoe gaat het met mijn vrouw nu? Ze zagen elkaar telkens een paar dagen en dan ging zij weer naar huis. Over die tijd gaat het nummer. Ontevredenheid bij een partner als die alleen is, daar moet je aan denken en zeggen dat je moet opletten.

Bekijk hier de videoclip van Drei Seiten Sehnsucht van Bata Illic:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven