G.G. Anderson brengt Das Beste uit

GG Anderson Vandaag verschijnt het verzamelalbum Das Beste uit van G.G. Anderson. Het komt uit als cd, dubbelalbum, dvd en nog een fanbox.

Sinds jaren is G.G. Anderson al het gezicht van de Duitse schlagers. Zo is hij al dertig jaar schlagerzanger, 40 jaar componist en meer als vijftig jaar treed hij al op, want op zijn dertiende zat hij al in een band.

Zo staat natuurlijk ook “Sommernacht in Rom” er op, daarmee begon zijn carrière mee, want met dit nummer won hij de ZDF-Hitparade. Maar ook de andere hits uit die tijd staan er op, zoals “Cheerio” en “Mama Lorraine“. Maar ook de hits “Mädchen Mädchen“, “Küss mich in den Himmel” en “Sommer, Sonne Cabrio” staan er op. En alsof dat niet genoeg is staan er ook nog eens drie nieuwe titels op, “Da bin ich zu Hause“, “Ticket nach Hawaii” en “Nächte aus Gold“.

Op de DVD staat vijftien videoclips van de nummers, een fotogalerie en een interview met G.G. Anderson. Op het dubbelalbum staan maarliefst dertig nummers. Het album is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.