Dorfrocker-Philipp breekt teen

Dorfrocker Vorige week kwam het album Holz uit van de groep die Dorfrocker, dus is het voor de drie broers een drukke tijd, ze moeten immers op promotietour. Daar kwam ook een ongeluk om de hoek kijken.

Bij een promotie-optreden in Neubrandenburg heeft Philipp zijn teen gebroken. Het is een aardige knak geweest, wat het is zelfs een dubbele breuk in de grote teen. De komende week moet de gitarist dus met gips op het podium staan.

De fans hebben hem natuurlijk al beterschap gewenst via facebook, maar het komt op een ongelukkig moment: dit weekend spelen die Dorfrocker op Mallorca waar het seizoen wordt geopend. Ook daarna is de agenda flink gevuld, dus het gips zal menig podium bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *