web analytics

Twee oprichters stoppen bij die Höhner

Hohner
Gisteren maakte de Keulse band die Höhner bekend dat er in 2015 wat gaat veranderen in de band.

Na 43 jaar zullen Peter Werner en Janus Fröhlich de band verlaten. Werner zegt:”Die Höhner zullen absoluut doorgaan en nog vele jaren succesvolzijn.” De nieuwe bandleden zullen in de loop van 2015 bekend gemaakt worden. “Wij willen nieuwe, sterke muzikanten en goede persoonlijkheden als opvolgers van Peter en Janus.” Maar helemaal het einde van de twee is het nog niet, bij de bijzondere optredens zoals Höhner Classic, Höhner Rockin’ Roncalli en het carnavalsseizoen 2015/2016 zullen ze nog meespelen.

die Höhner zijn een levenswerk, en ze zijn het de fans verschuldigt om de band telkens te verjongen, want het merk Höhner is sterk en heeft veel ontwikkelingspotentieel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven