web analytics

Udo Jürgens Das letzte Konzert verschijnt op DVD

Udo Jürgens Op zeven december 2014 gaf Udo Jürgens een concert in Zurich voor zijn Mitten im Leben-tournee. Het concert was uitverkocht, het publiek en de media waren het er over eens: Dit was de beste Udo aller tijden!

Twee weken later, sloeg het noodlot toe en stierf Udo Jürgens bij een wandeling aan de Bodensee. Nu komt op 27 maart zijn laatste concert  uit als dubbelalbum, DVD en blu-ray: Udo Jürgens – Das letzte Konzert. Het concert liet zien hoe kleurrijk en veelzijdig deze chansonnier was. Van het symfonische “Die Krone der Schöpfung“, naar het legendarische “Ich war noch niemals in New York” tot de partyhits die hij tijdens de finale zingt. Het laatste optreden is te zien wat Udo Udo maakte en is een frisse en vitale Udo vereeuwigt, die na een twee uur-durend concert fit van het podium loopt.

Das letzte Konzert” van Udo Jürgens wordt ook op teleivise uitgezonden, in mei op de Oostenrijkse televisie, in juni in Zwitserland en op 8 juli op het Duitse ZDF.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven