web analytics

Florian Silbereisen koopt huis in Vilshofen

Florian Silbereisen Volgens het roddelblad Neue Post en dagblad Bild heeft Florian Silbereisen een huis gekocht in het dorp Vilshofen an der Donau in Beieren.

De afgelopen tijd heeft Florian Silbereisen een huis bezocht aan de Stadtplatz in Vilshofen en ook zijn vriendin Helene Fischer heeft het huis bezichtigd. Het huis ligt an het Stadtplatz en ligt midden in het dorp Vilshofen wat 16.000 inwoners heeft. Het huis komt uit 1979 en zou 450.000 euro hebben gekost.

Florian Silbereisen is geen onbekende in de regio, hij groeide op in Tiefenbach bij Passau en ook zijn ouders wonen daar nog. Met Vilshofen heeft hij ook een band: In het bejaardentehuis van het dorp heeft hij zijn civiele dienstplicht gedaan.

De dagbladen hebben ook de burgemeester gesproken, maar die zegt dat hij niets kan bevestigen of ontkennen, maar wel dat hij zich verheugt op elke nieuwe inwoner. Dagblad Bild laat meteen hun fantasie de vrije loop gaan en spreekt er van dat Florian en Helene Fischer een nieuwe stap in hun zes-jarige relatie zetten en dat de volgende stap een huwelijk of een baby is.

image
Het vermoedelijke pand in Vilshofen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven