web analytics

Beatrice Egli krijgt televisieprogramma

Beatrice Egli Ook de Zwitserse Beatrice Egli wordt nu presentatrice. In de zomer van 2015 zal ze het programma “Die große Show der Träume” presenteren die te zien is op de ARD en op de SRF.

Volgens de Zwitserse omroep wordt het programma een Muziekshow met vele ontroerende momenten en emotionele verrassingen. Er worden binnen- en buitenlandse gasten uitgenodigt en ook zullen er mensen hun talenten laten zien. De opnames vinden op 19 juni plaats, dus we moeten nog even geduld hebben.

Beatrice Egli werd bekend als winnares van Deutschland sucht den Superstar en heeft sindsdien een succesvolle carrière als schlagerzangers. Over haar televisieshow zegt ze:”Het kriebelt, mijn eerste eigen tv-show. Dat is een grote eer en uitdaging die ik helemaal aan wil gaan. Dromen heeft iedereen nodig en deze show geeft de kans om deze te laten uitkomen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven