web analytics

Andreas Gabalier zingt titelnummer Heidi

Andreas Gabalier Vanaf april wordt bij ZDF een nieuwe (3D-)versie uitgezonden van de legendarische tekenfilm Heidi. Hier hoort natuurlijk een nieuwe titelsong bij en de keus is gevallen op Andreas Gabalier om het oude nummer opnieuw in te zingen.

Voor de 39-afleveringen die vanaf tweede paasdag wordt uitgezonden in de ochtend van ZDF heeft Gabalier met zijn markante stem het bekende nummer opnieuw ingezongen. Hij zegt hier zelf over:”De serie Heidi is een onderdeel van jeugd. Het is dan ook een hele eer om dit nummer opnieuw in te zingen.” De serie is gebaseerd op de boeken van Johanna Spyri en de tekenfilm die al in 1974 uitkwam.

Bekijk hier het titelnummer van Heidi gezongen door Andreas Gabalier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven