Michelle en 30.000 Grad

Michelle Michelle hoort al jaren bij de groten in de Duitse schlagerpop. Al vijfentwintig jaar heeft ze een carrière. Om dat te vieren kwam er in maart een Best-Of-album uit met de titel “Die Ultimative Best Of“. Maar daar staan ook nieuwe nummers op, één daar van “30.000 Grad” is nu uitgebracht als single.

De nieuwe nummers op het verzamelalbum zijn tekenend voor Michelle in het jaar 2014. Dat blijkt ook wel uit het nummer “30.000 Grad” dat vol staat van de levensvreugde en de wellust. Daarnaast heeft het nummer een vrolijk discogevoel met een vleugje schlager. Vooral het refrein gaat meteen in je oor, met een lekkere melodielijn en dat is alles wat een schlagerhit van dit moment moet hebben.

Bekijk hier Michelle met 30.000 Grad:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *