web analytics

Hansi Hinterseer met Das Beste zum Jubiläum LIVE in dvd hitlijst

Hansi Hinterseer
Hansi Hinterseer speelde in 41 steden zijn jubileumsshow en bracht deze twee geleden uit op dvd. Het blijkt dat de fans in grote getalen naar de winkels zijn gegaan want de dvd staat hoog in de hitlijsten.

In Denemarken staat het nummer op de eerste plek in de hitlijst, in zijn geboorteland Oostenrijk op de tweede plek, net als in Duitsland. Ook in Nederland kwam de dvd “Das Beste zum Jubiläum LIVE ” op de tweede plaats binnen in de hitlijst. Nu staat het album op de vijfde plek. Hansi Hinterseer is ook blij met dit resultaat. Hij zegt:”Ik vind het geweldig dat het idee zo goed aangekomen is, ik heb de liveshow laten opnemen als herrinnering voor mijn fans en je ziet wat voor goede sfeer er al 20 jaar bij de concerten zijn. Dank julie wel allemaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven