web analytics

ZDF-Fernsehgarten van 28 september 2014

ZDF Op zondag 28 september presenteert Andrea Kiewel de laatste ZDF-Fernsehgarten, deze keer begint het programma een kwartiertje later, om 11:15.

Voor het publiek in Mainz is het ook spannend, want drie mensen worden in de uitzending verrast. De kijkers thuis hebben een laatste kans om een gloednieuwe auto te winnen. Ook komt Jeannete Marquis langs en gaat het over chocola hebben, de kok Armin Roßmeier gaat het over cancoillote hebben. Tamme Hanken is voor het eerst te gast en vertelt hoe je paarden met een paar handgrepen weer kan laten springen.

Maar natuurlijk is er ook muziek. Andrea Berg komt langs, Scooter zingt zijn nieuwe nummer Today, Boney M. met Liz Mitchell zingen nogmaals hun grootste hits, Hubert Kah zingt Millionen von Sternen, Chima zingt 100 Elefanten, Achim Petry treed op met zijn nummer Rettungsboot, Bürger Lars Dietrich zingt TV Show, Linda Hesse zingt haar nieuwe single Verbotene Liebe, Cassandra Steen zingt Gewinnen en Heino zingt een medley van al zijn grote hits.

Uitzending: Zondag 28 september om 11:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven