web analytics

Achim Petry zingt met zijn vader Rettungsboot

Achim Petry Het nummer “Rettungsboot” van Achim Petry wat hij samen met zijn vader Wolfgang Petry zingt staat op de eerste plaats van de konservativen Radiocharts. Het is ook de eerste single van het album Mittendrin van Achim wat op 26 september 2014 in de winkel verschijnt.

Het nummer is een folk-popachtige nummer met veel gitaren. Rettungsboot gaat onder de huid zitten en je vooruit laat kijken. Maar het meest bijzondere is natuurlijk dat het een duet van vader en zoon is. Het is voor het eerst sinds acht jaar dat Wolfgang Petry een nieuw nummer zingt en in een videoclip speelt.

Bekijk hier de videoclip van Achim en Wolfgang Petry met Rettungsboot:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven