web analytics

VoXXclub hun tweede album is Ziwui

voXXclub De jongens van VoXXclub brengen op 12 september hun langverwachte tweede album uit, wat de naam “Ziwui” heeft gekregen.

Na hun debuutalbum Alpin hebben ze de volksmuziek weer helemaal hip gemaakt door te laten zien hoeveel plezier je kan hebben met het zingen. Ze bestaan pas sinds 2012 maar het succes komt al snel, want het album kreeg al snel een gouden plaat. Op het nieuwe album “Ziwui” staan dertien nummers die de muzikaliteit van de zes VoXXclub-leden laat zien. De nummers “Versprechen“, “Seele der Ferne” of de nieuwe single “Ziwui Ziwui” laat zien hoeveel plezier ze beleven aan de muziek.

Beluister hier voXXclub met Ziwui Ziwui:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven