web analytics

Nick & Simon en Glücksmoment

Nick & Simon
Van hun album “Ein neuer Tag” brengen Nick & Simon het nummer “Glücksmoment” uit als nieuwe single.

Het duo is in Nederland en België heel populair en een carrière opbouwen in Duitsland is weer een heel ander avontuur. Voor het debuutalbum hebben ze van hun laatste vijf albums nummers geselecteerd en deze laten hertalen in het Duits. Dit gebeurde ook met het nummer Geluksmoment wat in het Duits dus Glücksmoment is geworden. In het nummer zingen ze over het geluksmoment dat een niet zo leuke dag red, dat kan een bericht van een vriend zijn of jouw lievelingslied in de radio, het zijn deze momenten die het leven mooi maken.

Beluister hier Nick & Simon met Glücksmoment:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven