web analytics

Nockalm Quintett bestormt hitlijsten

Nockalm Quintett De Oostenrijkse groep Nockalm Quintett doet met hun actuele album “Du warst der geilste Fehler meines Leben” goede zaken in de hitlijsten. Frontman Gottfried Würcher noemde het al het beste album van de groep en dit is in de hitlijsten terug te zien.

Zo verschijnen ze in hun thuisland Oostenrijk uit het niets op de eerste plaats. Dit gebeurde voor het laatst in 2011 met het album Zieh dich an und geh. Ook in Zwitserland staan ze in de hitlijst, op plek 10. De beste notering sinds jaren. Ze evenaren de notering van 2010 met het album Mein Wunder der Liebe. Ook in Duitsland  werd het album goed verkocht, het staat op plek 30, de beste notering sinds 2010 toen het album Mein Wunder der Liebe op plek 28 stond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven