web analytics

Andrea Berg op eerste plek dvdhitlijst met Atlantis

Andrea Berg
Een ieder die de Atlantis-concertreeks van Andrea Berg heeft gezien weet dat de concertregistratie op dvd en bluray de hoogste plek verdient in de hitlijsten. Nou dat is dan ook gelukkig gebeurd, ze staat maarliefst in drie landen op de eerste plek.

Vanuit het niets verscheen de dvd op de eerste plek in Duitsland. Verder staat het de dvd op de eerste plek in Oostenrijk en in Nederland. De concertreeks wist meer als 300.000 fans te boeien, de concertregistratie werd in Keulen opgenomen en midden juli was deze in de winkels te verkrijgen. Manfred Rolef van de platenmaatschappij zegt:”Het verheugt ons zeer dat de dvd en de bluray-registratie van de succesvolle Atlantis-tour op de eerste plaats staan in de hitlijst.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven