web analytics

Best Of-album komt uit van die Amigos

Die Amigos
Die Amigos horen ondertussen bij de grote Duitse Schlagersterren, al was dat niet altijd zo. Meer als veertig jaar geleden begonnen de broers Bernd en Karl-Heinz Ulrich de band die Amigos en gingen ze van dorpen naar de steden om muziek te maken. Pas in 2006 kwam de grote doorbraak en konden ze hun beroep opzeggen en echt van de muziek gaan leven. Hun agenda puilde uit en inmiddels hebben ze meer als vier miljoen platen verkocht.

Een hoogtepunt in hun carrière was de winst van de ECHO in 2011. De Amigos zeiden:”Zonder onze fans, die ons altijd trouw zijn gebleven waren we niet waar we nu zijn.” Inmiddels zijn die Amigos van platenmaatschappij veranderd en brengen ze bij de nieuwe maatschappij op 25 juli het album Sommerträum uit. De oude platenmaatschappij vond het een goed idee om een week vroeger op 18 juli een Best-of album uit te geven. Deze zijn er in twee edities: Gold en Platin.

Op Gold staan de 20 grootste hits en Platin versie staan maarliefst 30 overgetelijke Amigos-hits. Op de verzameling staan hits zoals “Weißt du, was du für mich bist“, “Ich geh’ fürs dich durchs Feuer“, “Du bist der helle Wahnsinn” of “Dann kam ein Engel“.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven