web analytics

Fantasy voor het eerst op 1 met album

Fantasy Ze zijn het meest succesvolle schlagerduo van dit moment: Martin en Freddy van Fantasy. Met hun nieuwe album “Eine Nacht im Paradies” komen ze van niets op 1 binnen in de Duitse en de Oostenrijkse hitlijst.

Al twee keer zijn ze voor een Echo genomineerd en kregen ze talrijke gouden platen voor hun succes. Ze hebben de afgelopen jaren aan hun carrière gewerkt en het doel, een succesvolle schlagercarrière niet uit het oog verloren. Het duo reageert als volgt:”Lieve vrienden, het is ongelofelijk en we zijn overdondert met de eerste plaats in Duitsland en Oostenrijk. Wij willen jullie, de fans, bedanken, want zonder jullie was dit niet gebeurd. Ook willen we het team, mediapartners en onze families bedanken.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven