web analytics

20 Jahre Kult am Kalkberg op NDR

NDR Op zondagavond zend de NDR de hoogtepunten uit van het Open-Air festival 20 Jahre Kult am Kalkberg – Das große Finale in Bad Segeberg. Presentator Christian Schröder begroet dit jaar voor de eerste keer de groepen Harpo, Sailor en de Vengaboys op de Kalkberg.

Op de kalkberg zijn vooral kultbands en zangers te gast, waaronder: Boney M. met Liz Mitchell, Bellinni en het duo Klaus und Klaus. Voor de zesde keer van de partij is Jürgen Drews. Ook te gast is de Zweedse zangeres Harpo die met haar nummer “Moviestar” nogsteeds bekend is. De jaren 70 en 80 herleven met Die Hit Radio Show, een band die hits zingt van Bon Jovi, Queen en de Weather Girls. Voor de eerste keer te gast is de groep Sailor, de Britse band die bekend is met hun nummer “Girls, Girls, Girls” en de groep de Vengaboys uit Nederland en wereldberoemd onder andere met het nummer “Weŕe going to Ibiza”.

Uitzending: Zondag 18 mei om 20:15 op NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven