web analytics

Beatrice Egli wint Prix Walo

Beatrice Egli Afgelopen weekeinde werd er in het Zwitserse Zürich voor de veertigste maal de Prix Walo uitgereikt. Deze prijs geld als de Zwitserse Oscars.

In de categorie Volksmuziek wonnen de kapel Jost Robary en René Wicky en bij de categorie Schlager mocht Beatrice Egli het beeldje mee naar huis nemen.

Beatrice Egli was ook genomineerd in de categorie Publiekslieveling en daar ging tijdens de uitzending iets mis. De prijs zou gaan naar degene met de meeste stemmen door middel van een telefoonnummer. Alleen werd er bij Beatrice Egli een verkeerd telefoonnummer getoond bij de afzonderlijke filmpjes, namelijk van Bo Katzeman. De winst ging aan het eind van het gala naar de groep Furbaz. Een Organisator van het gala vond het jammer dat er een technische fout is gemaakt. Maar hij zegt dat het niets aan de uitslag heeft uigemaakt. De percentages van Beatrice Egli en Bo Katzman samen waren niet zo hoog als die van Furbaz.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven