web analytics

Videoclip Der letzte Tag im Paradies van Andrea Berg is uit

Andrea Berg
Andrea Berg heeft de videoclip van haar populaire single “Der letzte Tag im Paradies” uitgebracht.

De zangeres heeft pas haar concerttour afgerond door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Tijdens deze concerten wist ze dan de fans ook te verwennen met deze derde single van haar huidige album Atlantis. Nu brengt ze daar dus de videoclip voor uit, in het nummer behandelt Andrea Berg themas die over de liefde en bedrog. De fans zongen het nummer mee tijdens de concerttour en dat is allemaal te zien in de videoclip, want die is opgenomgen tijdens de concerttour.

Bekijk hier Andrea Berg met Der letzte Tag im Paradies:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven