web analytics

Michael Wendler gaat de jungle in

Michael Wendler In december 2013 wist het Duitse dagblad Bild al te vertellen dat de schlagerzanger Michael Wendler mee zou doen aan het programma Dschungelcamp – “Ich bin ein Star – Holt mich hier raus”, waarbij elf bekende Duitsers opdrachten moeten doen in een jungle.

Een paar dagen later wist Michael Wendler te vertellen dat hij niet zou meedoen, hij vond het geldbedrag dat hij zou krijgen, zo’n 80.000 euro te laag. Voor een beter aanbod zou hij het wel willen. Maar nu blijkt dat hij toch bij de deelnemers hoort die de Duitse RTL bekend heeft gemaakt. Hij gaat met tien andere bekende Duitsers de Australische jungle in. Nu wordt er gefluistert dat hij een miljoen euro heeft gekregen voor zijn deelname.

De andere deelnemers zijn: Jochen Bendel, een presentator. Gaby Rinne een zangeres uit de groep Queensberry. Corinna Drews, de ex-vrouw van schlagerster Jürgen Drews, De designer Julian Stoeckel, cabaretier Tankja Schuhmann, model Larissa Marolt, acteur Winfried Glatzeder, presentator Mola Adebisi, realityster Melanie Müller en de Duitse zanger Marco Angelini die bekend werd door Deutschland sucht den Superstar.

Het programma is te zien vanaf 17 januari op RTL.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven