web analytics

Laura Wilde & Christoff in duet

Laura Wilde In de herfst van 2010 raakte Laura Wilde bekend met haar debuut “Ich sehe was, was du nicht siehst” en verovert sindsdien Duitsland. Voor haar nieuwe single, “Das ist Sehnsucht” is ze in duet getreden met de Belgische Christoff.

Laura Wilde zegt dat ze vanaf het eerste moment goed met elkaar konden vinden. Dat blijkt wel uit het feit dat ze op 8 maart te gast is bij het concert Christoff and Friends in het Duitse Niedernhausen. Het duet is te vinden op haar succesalbum Umarm die Welt mit mir en bij Christoff op zijn album Christoff & vrienden 2.

Bekijk hier de videoclip van Laura Wilde & Christoff met Das ist Sehnsucht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven