web analytics

Das Grosse Fest der Besten van 18 januari 2014

ARD Op zaterdag 18 januari ontvangt Florian Silbereisen vanuit Berlijn bij Das Grosse Fest der Besten de sterren van het jaar die het afgelopen jaar veel succes hebben gehad, originele ideeën of nieuwe trends hebben gezet.

De sterren die hij ontvangt zijn niet de minste. De eerste gast die hij ontvangt is Beatrice Egli, de Zwitserse wist het afgelopen jaar Deutschland sucht den Superstar te winnen en is sindsdien een echte schlagerster. Ook komt Ross Anthony en zingt hij “Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben“, als verrassing zijn ook zijn ouders uit Engeland over gevlogen om hem te zien optreden.

Ook te gast is de dansformatie The Lord of the Dance en de Oostenrijker Hansi Hinterseer. Daarnaast is ook de Keulse band Brings te gast en Howard Carpendale. Voor vuurwerk zorgt de groep VoXXclub en is er een optreden van de Red Army Choir met Vincent Niclo met het nummer “Ameno“.

Ook is er nog wat ruimte voor sport: het basketballteam de Harlem Globetrotters laat zien hoe goed ze kunnen basketballen. Hierna is het tijd voor de schlagerster van Oostenrijk: Andreas Gabalier. Daar praat hij met Florian ook over zijn broer, die niet alleen kan dansen maar ook kan zingen. Willi Gabalier zingt zijn nieuwe nummer Im weißen Rössl.

Als slotstuk van het programma komt Helene Fischer die twee nummers zingt: “Atemlos durch die Nacht” en “Kasatschok“. Daarna treed ook Andrea Berg op met het nummer “Auf zu neuen Abenteuern“. Als laatste artiest treed Heino op met het nummer Alles nur Geklaut.

Uitzending: Zaterdag 18 januari om 20:15 op ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven