web analytics

Comeback: Wolfgang Petry brengt een album uit

Wolfgang Petry De fans van Wolfgang Petry hadden er niet meer op gerekend, maar 21 februari 2014 verschijnt er een nieuw album. De zanger kondige immers in 2006 bij zijn dertig jarig jubileum zijn afscheid aan en ging hij achter de schermen als producent werken.

Op het album “Einmal noch!” staan niet allemaal nieuwe nummers, maar zijn wel zijn grote hits die hij opnieuw heeft ingezongen in de studio. De hits zijn onder andere Verblieben, verloren, “Wahnsinn” en “Weiß der Geier” die in een eigentijds jasje zijn gestoken. Deze maand verschijnt er ook een single, het hagelnieuwe nummer “Einmal noch!” dat binnenkort op de radio wordt gespeeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven