web analytics

Helene Fischer met Farbenspiel Live

Helene Fischer

Op 15 november brengt Helene Fischer een dvd uit van haar concert dat ze op 1 oktober gaf in de Deutschen Theaters in München. De dvd heeft de titel Farbenspiel – Live Aus Dem Deutschen Theater Munchen gekregen en een selectie van een uur wordt een dag later op 16 november om 21:45 uitgezonden door de ZDF.

Het concert werd uitgezonden in 25 bioscoopzalen en in de theaterzaal was het intiem: er zaten fans die kaarten hadden gewonnen, vertegenwoordigers van de media en de familie van Helene. Haar moeder en zus zaten op de voorste rijen terwijl haar vriend Florian Silbereisen op de achterste rij zat.

Het concert is een meer als twee uur durende demonstratie van de veelzijdigheid van Helene Fischer. Ze zingt alle nummers van haar huidige album Farbenspiel, wat een mix is tussen klassieke schlagers en Duitse pop. Daarnaast staan ook haar bekende hits op deze dvd, alleen zijn ze in een nieuw jasje gestoken. Zo klinken de nummers, Hundert Prozent, Für einen Tag, Von hier bis unendlich en Die Hölle morgen früh weer helemaal als nieuw.

Uitzending: Zaterdag 16 november om 21:45 op ZDF
Herhaling: Zondag 24 november om 12:15 op ZDF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven