web analytics

Die Herbstshow van 20 oktober 2013

ZDF
Het is herfst, dus is het tijd voor Die Herbstshow, natuurlijk gepresenteerd door Andrea Kiewel. Deze keer krijgt ze presentatiehulp van Martin Gruber uit de televisieserie Bergretter.

Ze nodigen verschillende gasten uit in Zuid-Tirol, bij de Dolomieten deze keer. Zo vertelt Diego Wellig over tips en gedragsregels en presentator Eric Mayer voelt de bergredders aan de tand. Astrid Rudolph heeft het over de goede kleding dat ook nog modieus is in de bergen. Natuurlijk wordt er nog ook nog recepten bereid en dat wordt deze keer door Johann Lafer gedaan.

De eerste aflevering wordt muzikaal begonnen door Hansi Hinterseer met het nummer “Ich gehör den Bergen“. Ook te gast zijn Glasperlenspiel, Maite Kelly, de jongens van VoXXclub en Beatrice Egli. Ook te gast zijn Mary Roos, Semino Rossi en Bernhard Brink met Alessa. Natuurlijk kan bij een uitzending uit Zuid-Tirol natuurlijk de Kastelruther Spatzen niet ontbreken. Ook Martin and James, de groep EWIG, Roachford en de Les Humphries Singers treden op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven