web analytics

Documentaire over Helene Fischer in mei op tv

Helene Fischer

Ter verbereiding van haar “Für einen Tag Live 2012“-tour werd Helene Fischer een half jaar lang door een camerateam gevolgd voor een documentaire die een exclusieve inkijk geeft in het leven van de zangeres. Op 9 mei 2013 wordt de documentaire “Allein im Licht” om 22:00 uitgezonden op de ARD.

Tijdens de documentaire “Allein im Licht” wordt duidelijk in wat voor dimensie en intensiteit dit project werd ontwikkeld. Regisseur Kai Ehlers volgt Helene Fischer als ze bij de casting is voor haar dansers in Duitsland en in Los Angeles, bij de omvangrijke repetities die tot de laatste seconden doorgaan. Ook is vastgelegt dat Helene Fischer haar stem verliest en concerten moest afzeggen en wat nog meer dramatische gevolgen zou kunnen hebben.

Het is ook het verhaal van een artiest die wil inspireren en de concerten voor haar fans perfect wil voorbereiden. Helene Fischer wil ook meepraten over de tour met de managers, wanneer er arregementen gekozen worden en als de repetities bezig zijn. De tour bestond uit 50 concerten in zeven landen met 350.000 uitzinnige fans met een gigantisch podium, een internationaal dansensemble en muzikanten die met wereldsterren hebben opgetreden.

Op 9 mei is eerst om 20:15 de concertregistratie van “Für einen Tag Live 2012” te zien op de ARD.
Daarna om 22:00 is de documentaire “Allein im Licht” op de ARD te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven