web analytics

Andrea Berg als gastjurylid bij Deutschland sucht den Superstar

Andrea Berg

Aankomende zaterdag is Andrea Berg gast-jurylid bij de talentenjacht Deutschland sucht den Superstar. Ze is uitgenodigd door Dieter Bohlen die de succesvolste live-artiesten uitnodigd om de jury te helpen.

Bohlen en Andrea Berg zijn geen onbekenden van elkaar, tot 2012 heeft hij verschillende albums voor haar geproduceerd. In de derde aflevering van dit seizoen was Andrea Berg al even te horen, ze beoordeelde kandidate Beatrice Egli. De Zwitserse heeft het tot de laatste vier geschopt door in de liveshows alleen maar Duitse Schlagers te zingen.

Uitzending: Zaterdag 27 april om 20:15 op RTL

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven