web analytics

Helene Fischer in een film?

Helene Fischer

Er zijn vergevorderde plannen dat Helene Fischer een hoofdrol zal gaan spelen in een heuse speelfilm die in 2014 al zal moeten verschijnen.

De film zou een muziekfilm zijn die in de jaren 50 en 60 veel gemaakt werden in Duitsland met sterren zoals Peter Alexander, Caterina Valente, Rex Gildo, Roy Black en Peter Kraus. Momenteel is dat genre helemaal uitgestorven, tot 2014 dan.

Producent Sascha Swingel zegt:”Ja wij hebben concrete plannen voor een speelfilm met Helene Fischer. Een muziekfilm die het genre helemaal zal doen herleven. Helene heeft zoveel talenten, ze kan zingen, dansen en acteren. Dat willen we allemaal in deze film stoppen.” Als het allemaal goed gaat vinden de opnames al deze zomer plaats en is de film in 2014 klaar. Of het een bioscoopfilm of een televisiefilm wordt is nog niet duidelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven