web analytics

Nockalm Quintett en MIt den Augen einer Frau

Nockalm Quintett
Het Nockalm Quintett blijft onverminderd populair in hun thuisland Oostenrijk. Zelfs na dertig jaar krijgen ze nog platina platen voor hun albums. In 2013 komt er dan ook een nieuw album uit en het eerste nummer hiervan is al bekend: “Mit den Augen einer Frau“.

Het album, wat nu nog titelloos is, heeft volgens de zanger Gottfried Würcher een goede mix tussen uptempo nummers maar ook echte ballades. Maar er staat ook een verrassing op, een duet met iemand die bekend is in Duitsland. Wie dat is wilde hij nog niet verraden.

Het nummer “Mit den Augen einer Frau” is een uptempo nummer, wat in de lijn ligt met hun vorige single “Einer von uns lügt“. Het lijkt in het begin van het nummer of ze meer de pop en rock-kant op gaan, maar het refrein heeft het bekende Nockalm-geluid waar je de groep aan herkent.

Bekijk hieronder live het Nockalm Quintett met MIt den Augen einer Frau:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven