web analytics

Maite Kelly brengt album Wie ich bin uit

Maite Kelly

Aankomende vrijdag brengt Maite Kelly haar nieuwe album uit: “Wie ich bin“. Als eerste single is gekozen voor het nummer “Du glaubst du kennst mich“.

De titel van het album, Wie ich bin, past heel goed volgens Maite Kelly. Ze wilde iets directs maken en de rest laten gebeuren. Maar ze is ook gespannen of dit album mensen zal raken. Ze zegt:”Mij raakt het album mij wel, dat vind ik belangrijk. Ik stel ook de vragen die andere mensen ook hebben: Ben ik geliefd? Hoe voorzie ik mijn familie? Wat komt er allemaal nog op mijn pad en hoe ga ik om met de demonen uit mijn verleden?”

Op haar nieuwe album “Wie ich bin” is Maite Kelly weer een beetje meer volwasssen geworden. Ze keert terug naar haar wortels: het zelf schrijven van liedjes en vertelt zo haar eigen verhaal. Daarom laat het album een kant zien die we van Maite Kelly nog niet kennen.

Het nummer “Du glaubst du kennst mich” is de eerste single van het nieuwe album. Het nummer laat de muzikale kleuren van het album het beste zien.

Bekijk hier Maite Kelly met Du glaubst du kennst mich:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven