web analytics

Frank Galan met Schön ist das Leben

Frank Galan

Frank Galan brengt een nieuwe radiosingle uit: Schön ist das Leben, afkomstig van zijn huidige album Träume im Wind. Het nummer bewijst zich als een feestnummer, over het plezier en de mooiere momenten van het leven.

2012 was een bijzonder jaar voor Frank Galan, hij had succes met zijn Duitse album Träume im Wind en ook zijn Nederlandstalige album Mijn ode aan Julio deed het goed in de beneluxlanden. Nu keert de Belg weer terug naar de Duitse markt met een nieuwe radiosingle: Schön ist das Leben.

Het is een turbulent feestnummer met blaasinstrumenten en een euforisch ritme van de drums en gitaren. Met zingen weet Frank Galan met zijn charme, charisma en uitstraling mensen te betoveren. Hij gelooft in sterke en eerlijke gevoelens en weet dit als een rode draad in zijn producties te verwerken.

Beluister hier Schön ist das Leben van Frank Galan:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven