web analytics

Andrea Berg neemt duet op met Lionel Richie

Andrea Berg
Afgelopen zomer plaatste Andrea Berg vakantiefoto’s op haar facebook waaruit bleek dat ze vakantie aan het vieren was in de Amerikaanse stad Los Angeles, maar nu blijkt dat het niet bij vakantie vieren is gebleven.

Andrea Berg heeft de bekende plaatsen in Hollywood bezocht en zat zelfs op het terras van het hotel waar de film Pretty Woman werd opgenomen. Maar naast al deze toeristische plaatsen heeft ze ook een duet opgenomen met wereldster Lionel Richie. Het is niet de eerste keer dat ze een duet zingt met hem. In april 2012 ging tijdens Wilkommen bei Carmen Nebel een droom voor Andrea Berg in vervulling, ze zong samen met Lionel Richie het nummer Angel.

Dat duet is blijkbaar heel goed bevallen want nu is ze samen met hem de studio in gegaan om een geheel nieuw duet op te nemen. Voor Andrea Berg was het een van de mooiste momenten in haar carrière om met Lionel Richie te werken, hij is charmant en hoffelijk en heel professioneel in de studio. De planning is dat het duet in 2013 moet verschijnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven