web analytics

Rosanna Rocci en Olé Ola (Heißer als Fieber)

image

Op 6 juli komt Rosanna Rocci met haar nieuwe album “Glücksgefühle” uit, maar al een maand eerder komt haar nieuwe single uit:” Olé Ola (Heißer als Fieber)“.

De volbloedzangeres uit Abruzzen heeft met dit album voor het eerst alle touwtjes zelf in handen gehouden. “Dit album is echt mijn kind”, zegt Rosanna Rocci.”Er is niets mooiers om je eigen kind te zien opgroeien, maar daar ook de verantwoordelijkheid voor te nemen”. Ze wil met dit album dat haar fans de zorgen van alledag vergeten. De nieuwe single “Olé Ola (Heißer als Fieber)” is een eigentijds nummer met een tekst vol passie en mediterraans gevoel.

Bekijk hier Rosanna Rocci met Olé Ola (Heißer als Fieber) :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven