web analytics

Stefanie Hertel betrokken bij ongeluk

Stefanie Hertel
Afgelopen vrijdag raakte Stefanie Hertel betrokken bij een auto-ongeluk. Ze was onderweg naar het station van Übersee om haar danspartner Segiy Plyuta op te halen om te trainen voor Let’s Dance. Plotseling komt er op haar rijbaan een vrachtwagen aan. Deze bestuurder moest uitwijken voor een derde automobilist die de oprit nam. Vlak voor het ongeluk kon de vrachtwagenbestuurder terug naar zijn rijbaan gaan en weet daarbij de auto van Stefanie Hertel net te ontwijken.

Tijdens deze actie is de vrachtwagen geslipt en omgevallen. Toch werd haar auto net als die van twee andere beschadigd door de lading grind wat in de vrachtwagen zat. De vrachtwagenchauffeur is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De schade aan de voertuigen betreft meer dan 75.000 euro. Stefanie Hertel kan zonder een schram uit haar auto stappen en de politie bevestigd dat ze veel geluk heeft gehad.”Dit had een dodelijk ongeval kunnen zijn” zegt de politie-woordvoerder. Stefanie Hertel zegt tegen dagblad Bild:”Plotseling zag ik de vrachtwagen mij tegemoed komen, ik heb meer dan één beschermengel”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven