web analytics

Schlagerbooom Open Air van zaterdag 1 juli bij ARD

Op zaterdag 1 juli keert Florian Silbereisen na maanden weer terug met een schlagershow bij de ARD. Deze keer is het de Schlagerbooom Open Air vanuit het Oostenrijkse Kitzbühel. Op 16 september wordt deze uitzending opnieuw uitgezonden bij de NDR

Al vanaf 2016 wordt er de Schlagerbooom gevierd vanuit Dortmund, wat altijd een groot spektakel is en dit jaar volgt de volgende stap. In Kitzbühel wordt nu een liveshow gegeven met een podium midden in het stadion, met een zee van licht en vuurwerk.

De muzikale gasten zijn: Andreas Gabalier, Howard Carpendale, DJ Ötzi, Beatrice Egli, Ben Zucker, Vicky Leandros, Andy Borg, Michelle, Mireille Mathieu, Ross Antony, Melissa Naschenweng, Mark Keller, Eric Philippi, Daniela Katzenberger, Chris Steger, No Angels, Anastacia en vele anderen zoals Al Bano en Romina Power die weer samen op het podium hun grootste hits zingen.

Uitzending: Zaterdag 1 juli om 20:15 bij ARD
Deze uitzending wordt op zaterdag 16 september om 20:15 herhaalt bij de NDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven